Ledige stillinger

Til vår fabrikk på Skåla søker vi etter:

Lakkerere

Arbeidsoppgaver:

  • Forberede skap og annet materiell som skal lakkeres
  • Sliping og maskering
  • Utføring av lakkeringsarbeid

Personlige egenskaper:

  • God norskkunnskap
  • Nøyaktig og strukturert
  • Selvstendig og ansvarsfull

Kompetanse:

 • Nødvendig opplæring vil bli gitt

Vi kan tilby:
Fast jobb. Oppstart snarest. Konkurransedyktige betingelser etter kvalifikasjoner, faglige egenskaper og personlige egenskaper.

Søknad sendes info@bussbygg.no merket «Lakkerer».

For nærmere spørsmål om stillingene ta kontakt med oss på
telefon 71 24 00 00.

 

Søknadsfrist: Snarest

Vi vil fortløpende evaluere søkere og invitere aktuelle kandidater inn til intervju.

Bussbygg er Norges største produsent av karosseri for lastebiler og tilhengere. produktene er kundetilpasset og produseres ved vår fabrikk i Molde. Skapene er bygget i glassfiber, med helstøpte sammenføyninger – en  kraftig konstruksjon som gir lang levetid og enkelt vedlikehold. I tillegg til skap leverer vi også containerrammer, trekkvognoppbygging og lakkoppdrag på større kjøretøy.

Transportbransjen er i løpende utvikling, ny teknologi, miljøkrav, endringer i vareflyt og kundestruktur skaper både utfordringer og muligheter. Samtidig er det viktig med økt produktivitet og effektivitet i egen produksjon gjennom automatisering, robotisering og andre prosessforbedringer. Bussbygg er ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert og vi arbeider systematisk med Lean som et viktig verktøy for bedret flyt.

 

Omsetningen i 2020 var ca. 190 mill. kr., og vi er i underkant av 120 ansatte. Produksjonsavdelingen med i overkant av 80 medarbeidere, er organisert rundt ni arbeidsgrupper som ledes av hver sin arbeidsleder.